beauty by sas

Extensions die uw wimpers langer maken

Om uw wimpers langer te maken en een vollere look te bereiken, kunnen wij er extensions op aanbrengen. Daarvoor zetten we twee technieken in. Over elk van beide geven we kort een woordje uitleg:

One by One

One by One-extensions bevestigen we een voor een met een speciale lijm aan uw natuurlijke wimperhaartjes. Na drie tot vier weken laat u die best eens bijwerken voor een optimaal resultaat.

Russian Volume

De Russian Volume-methode houdt in dat we met zelfgemaakte trosjes vollere wimpers creëren. Dankzij die techniek worden er wimperextensions rondom uw eigen wimpers geplaatst, waardoor u die minder snel zal verliezen. Het aantal wimpers en het volume ervan zijn te allen tijde bespreekbaar. Van waaiers met slechts twee wimperextensions tot megavolume, het is allemaal mogelijk. Afhankelijk van uw voorkeuren en eigen hoeveelheid wimpers bepalen we de ideale oplossing.

Nadat u wimperextensions heeft laten aanbrengen, kan u die in ons salon laten bijwerken. Als u dat binnen de drie weken laat doen en uw extensions in tussentijd goed verzorgd heeft, zal de behandeling des te vlotter verlopen. Na vier weken of langer zal u meer wimperhaartjes verliezen, waardoor wij meer tijd nodig hebben om nieuwe extensions te plaatsen en dus een kleine meerprijs aanrekenen.

Tips om uw wimperextensions te verzorgen

Opdat uw wimperextensions lang zouden houden, is het belangrijk die correct te verzorgen. Zo reinigt u de extensions best twee keer per week in de douche. Gebruik daarvoor een lash shampoo of lash mousse – die kan u in ons schoonheidssalon aankopen. Verder geven we nog mee dat extra mascara aanbrengen uit den boze is. Die hoopt zich namelijk aan de lijmbasis op en is moeilijk weg te krijgen.

U mag en kan bijna alles doen met wimperextensions. Denk aan zwemmen, naar de sauna gaan of een stoombad nemen. Alleen raden we die handelingen de eerste twee dagen af, zodat de lijm volledig kan uitharden. Tijdens het zwemmen in de zee of in een zwembad is het belangrijk om uw wimpers af te spoelen omwille van het zeezout en/of het chloor. Wees trouwens ook voorzichtig als u iets uit de oven wil nemen of op erg hoge temperatuur uw haren brusht. Hitte kan uw wimperextensions namelijk doen samensmelten.

Nog advies winnen? Kom dan langs in ons salon. U kan daarvoor eenvoudig een afspraak maken.

Wat kosten wimperextensions?

One by One

 • Nieuwe set € 85,00
 • Binnen drie weken bijwerken € 50,00
 • Na drie weken bijwerken € 60,00
 • Na vier weken bijwerken (prijs van een nieuwe set) € 85,00

Russian Volume

 • Nieuwe set € 110,00
 • Opvullen tot twee weken € 55,00
 • Opvullen tot drie weken € 60,00
 • Opvullen tot vier weken € 80,00
 • Na vier weken bijwerken (prijs van een nieuwe set) € 110,00
 • Wimperextensions verwijderen € 20,00

Foxy, eyeliner, Kim Kardashian & wet lashes

 • Nieuwe set € 125,00
 • Bijwerken vanaf € 70,00
 • Vakantiewimpers (vanaf 1 juni 2024 | duurtijd: 100 min.) € 60,00

  Voor wie op vakantie gaat en graag wimperextensions wil, zijn vakantiewimpers een goed alternatief in vergelijking met Russian Volume. Waar Russian Volume-wimpers € 110,00 kosten, kan u vakantiewimpers voor bijna de helft van de prijs verkrijgen. Met voorgemaakte waaiers stellen we een set samen die perfect bij u past. Het enige minpunt? Vakantiewimpers blijven niet zo lang zitten als Russian Volume door de mindere connectie met uw eigen wimpers. De draagtijd is maximaal twee weken. Wel kan u met de wimperextensions nog steeds zwemmen of naar de sauna gaan.

De voordelen van wimperlifting

Lange en volumineuze wimpers lenen zich uitstekend om uw ogen te accentueren. Door middel van een wimperlifting maken wij uw wimpers op een natuurlijke manier langer en voller, zonder dat we extensions of een krultang hoeven te gebruiken.

Met een patch en een gel (zogenaamde silicon rods) liften we elke wimper. Als u dat wenst, kunnen we die tegelijkertijd kleuren. Qua merk vertrouwen we op InLei®. De producten maken uw wimpers tot wel 24 % dikker bij een behandeling die herhaald wordt – wij raden elke zes weken aan. Onze standaardbehandeling duurt ongeveer 75 minuten en kan zowel op lange als korte wimpers toegepast worden. Het resultaat blijft tot wel vier weken zitten.

In tegenstelling tot bij wimperextensions is er weinig nazorg vereist. U zal ongetwijfeld een mooie open blik hebben waarin uw lange wimpers prachtig tot uiting komen. Om uw look compleet te maken, raden we u onze wimperlifting in combinatie met wenkbrauwbehandelingen en permanente make-up aan.

Wat kost een wimperlifting?

 • Wimperlifting (incl. kleuren) € 60,00
 • Wimpers kleuren € 15,00