beauty by sas

Permanente make-up, elegant & tijdbesparend

Voor wie geen tijd heeft om zich elke dag op te maken en een langdurig alternatief zoekt, is permanente make-up de optie bij uitstek. Dat type make-up is geschikt voor elke huid, van een dunne of dikke tot een droge of vette. 

Hoelang het resultaat behouden blijft, hangt ervan af: zo kunnen mensen met een droge huid tot wel twee jaar van hun make-up genieten, terwijl mensen met een vette huid sneller pigment verliezen en hun make-up dus vaker zullen moeten laten bijwerken. Ook wie geregeld een gelaatspeeling of andere gezichtsbehandeling laat uitvoeren, zal voor een touch-up moeten langskomen.

Interesse in permanente make-up? Boek dan een sessie of geef ons een seintje om verdere inlichtingen in te winnen.

Ombre powder brows

Wanneer u ’s ochtends niet te veel tijd wil spenderen aan uw wenkbrauwen uittekenen, komen powder brows of semipermanente wenkbrauwen goed van pas. Voor mensen met erg dunne wenkbrauwen of mensen die chemotherapie volgen, is de behandeling eveneens een slimme zet. 

Ombre powder brows zijn er voor alle leeftijden, huidtypes en huidskleuren. Ze blijven gemiddeld één à twee jaar zitten. U bepaalt helemaal zelf of u voor een naturelle look of juist volledig gecoverde wenkbrauwen gaat.

  • Ombre powder brows/kleurcorrectie € 350,00
  • Bijwerking binnen zes weken € 75,00
  • Bijwerking na één jaar en binnen twee jaar € 120,00