beauty by sas
shutterstock ()

Klassieke gelaatsverzorging voor elk huidtype

In ons schoonheidssalon kan u sinds juni voor klassieke gelaatsverzorgingen kiezen. Wij werken daarvoor samen met de Lokerse firma Body&Bess. De laatste tien jaar heeft het bedrijf zich op de kaart gezet door natuurlijke producten voor verschillende huidtypes te ontwikkelen. De focus ligt daarbij op werkzaamheid, resultaat en verdraagzaamheid. Alle artikelen kan u bij ons bestellen. Kom gerust langs in ons salon om naar de prijzen te informeren.

Hydro Sensitive & Skin Control

Body&Bess verdeelt twee lijnen van gelaatsverzorgingsproducten. Enerzijds is er de Hydro Sensitive-lijn op basis van frambozenpitolie. Die leent zich uitstekend voor een droge, gevoelige en veeleisende huid. De producten boosten en verbeteren uw huidoppervlak, optimaliseren uw huidfunctie en normaliseren uw huidceldeling. Daarenboven worden voedings- en vochttekorten aangevuld, waardoor de immuniteit van uw huid zal verhogen.

De Skin Control-lijn, anderzijds, is gebaseerd op de rijkdom van rijstpoeder en is het aanbevolen gamma voor een gemengde of onzuivere huid, ook bij mannen. Alle producten hebben een zuiverende en ontstekingsremmende werking. In eenzelfde beweging reduceren ze de sebumproductie en brengen ze uw huid tot rust. Enkele resultaten zijn dat de hoornlaag in uw huid zal verfijnen, dat de pH-waarde ervan zal stabiliseren en dat zowel onzuiverheden als ontstekingen geen kans krijgen.

shutterstock ()

Zes soorten gelaatsverzorging

 • 1. Basic skin care € 50,00

  Een basisverzorging op maat van uw huid die we het hele jaar door kunnen toepassen. Op die manier leren we uw huid beter kennen. - 60 min.

 • 2. Lifting skin care € 55,00

  Bovenop een basisverzorging liften we uw huid en vullen we rimpels en fijne lijntjes op. - 70 min.

 • 3. Nourishing skin care € 55,00

  Bovenop de basisverzorging voeden en hydrateren we uw huid. - 70 min.

 • 4. Antiaging skin care € 60,00

  Bovenop de basisverzorging richten we ons op enkele andere punten. Zo geven we een extra vitamineboost aan uw huid. Daarnaast werken we rimpels en fijne lijntjes weg en vullen we die op. - 75 min.

 • 5. Powerlift skin care € 60,00

  Een oppeppende behandeling waarbij we zelfs de vermoeidste huid weer laten stralen - meer bepaald de zone rond uw ogen! - 75 min.

 • 6. Purifying skin care € 30,00

  Deze behandeling kan u het hele jaar door aanvragen tussen andere behandelingen door. Het doel is om opstoten van acne en comedonen te vermijden. We zuiveren uw huid zonder die te dehydrateren. Zo heeft u ineens ook een goede basis om professionele make-up aan te brengen. Zeker voor een huwelijk of een andere speciale gelegenheid is het verstandig om uw verzorgingsproducten goed uit te kiezen. Hydrateren op de dag zelf raden we af, omdat het resultaat dan minder lang blijft. - 40 min.

shutterstock ()

Een massage: 100 % ontspannen

Wie even volledig wil ontspannen en aan de stress van het dagelijkse leven wil ontsnappen, kan een massage bij ons boeken. Onze masseuse Kimberley heeft uiteenlopende massagetechnieken in de vingers:

Deze massage stimuleert acupunctuurpunten op uw nek en hoofd en harmoniseert zo uw energetische lichaam. Tegelijkertijd is de massage ideaal om uw spieren fysiek te triggeren. Wij behandelen uw rug, nek, schouders en hoofd gedurende 45 minuten.

Kimberley heeft een flexibel uurschema. Wanneer u online een afspraak maakt, kan u al haar beschikbare tijdssloten bekijken. Bezoek zeker ook eens haar Facebookpagina.

Zweedse ontspanningsmassages op zondag

Op zondag in oneven weken is Kimberley in ons salon aanwezig. U kan dan voor een Zweedse ontspanningsmassage als duo gaan, bijvoorbeeld met uw partner of vriend(in). Laat ons vandaag nog iets weten als u een datum voor die massage wil prikken. Het is ons doel om u op-en-top tot rust te laten komen.

 • Zweedse ontspanningsmassage € 35,00
 • Intuïtieve massage € 60,00
 • Zweedse ontspanningsmassage (full body) € 60,00
 • Zweedse ontspanningsmassage (full body deluxe) € 75,00
 • Chinese dieptemassage € 50,00
 • Zweedse dieptemassage van rug, nek & schouders € 40,00
 • Duomassage € 110,00